/ Moldova
Наше главное слово — создавать!
+373 (22) 240307
/ +373 (69) 317686

In atenția Arhitecților și Designerilor: Vă invităm să participați la concursul deschis de Arhitectură Verde și ECO Constructii din Rusia!

15 / 07 / 2015

Compania NAYADA-Moldova invită Arhitecții și Designerii din Moldova să participe la primul concurs național din Rusia din domeniul Arhitecturii Verzi si ECO Constructiilor - “ECO_Tectonica”. Cererile de participare se primesc pâna la data de 15 august 2015. Lucrările din afara hotarelor Rusiei sunt acceptate și analizate în condiții egale cu cele locale. O să fim bucurosi să vedem printre ele proiecte ale arhitecților din Moldova!

Scopul concursului: depistarea celor mai innovative idei, proiecte si profesioniștilor in domeniul Arhitecturii Verzi și ECO Construcțiilor; de asemenea, crearea unor instrumente, care ar ajuta Arhitecții și proiectanții în asimilarea experientei de sucess și în realizarea proiectelor cu utilizarea tehnologiilor inovaționale.

Subiectul concursului: proiecte, aflate la etapa proiectarii, constructiei sau cele realizate deja, care corespund Nominalizarilor aprobate a concursului respectiv si includ in sine principii, solutii si tehnologii din sfera ECO constructiilor si Arhitecturii verzi.

Фото In atenția Arhitecților și Designerilor: Vă invităm să participați la concursul deschis de Arhitectură Verde și ECO Constructii din Rusia!

Nominalizări:

1. Locuințe Proiect a unui bloc de locuit – cu unul sau mai multe apartamente si nivele. Sunt salutate proicete a unor case micro. Clădirea proiectată se amplasează pe un teren fără careva parametri prestabiliți.

2. Cladiri comerciale și cu destinație publică Proiect a unui bloc de oficii, business centru, complex comercial sau multifunctional, școală, gradiniță, complex sportiv, spital, muzeu ș.a.m.d. Clădirea proiectată se amplasează pe un teren fără careva parametri prestabiliți. 3. Spatii publice deschise si locuri publice comune Proiecte de amenajare a unor spatii orasenesti deschise pentru publicul larg - parcuri, piete etc. De asemenea in aceasta nominalizare sunt incluse terenurile/spatiile pentru copii si obiectele de gen StreetArt 4. Interioare Proeicte de interior cu orice destinatii funcționale. 5. Trasee ecoturistice Proiect a unui traseu ecoturistic. 6. ECO-proiecte studențești În cadrul acestei nominalizari au posibiltate sa depuna cereri studentii facultatilor de Arhitectură, Design și Construcții (tipul proiectelor - conform nominalizarilor menționate mai sus)

7. Nominalizare speciala de la brandul PANELLI BIPV solutions “Pentru cea mai reusita utilizare a tehnologiilor BIPV in solutiile arhitecturale”.

Фото In atenția Arhitecților și Designerilor: Vă invităm să participați la concursul deschis de Arhitectură Verde și ECO Constructii din Rusia!

Desenele tehnice vor fi anotate în rusă sau engleză. Textele descrierii se acceptă doar în limba rusă.
Descrierea detaliată a concursului și modului de aplicare [RUSĂ]... Vă stăm la dispoziție și prin telefon: +373 (22) 240307

Totalizarea rezultatelor va avea loc pe 5 septembrie 2015 în ECOparcul YasnoPole – loc pentru odihnă, muncă, dezvolatre si trai pe pamânt, în unitate cu Natura; un proiect nou de dezvoltare complexa a teritoriului in conformitate cu cele mai avansate principii de dezvoltare durabila. Pe teritoriul proiectului YasnoPole este planificata dezvoltarea domeniilor, legate de viata pe pamint: odihna activa, alimentare sanatoasa, creativitate, si de asemenea, studierea si implementarea celor mai avanasate tehnologii din domeniul Arhitecturii verzi și ECO constructiilor. YasnoPole este un proiect în strânsă legătură cu grupul de companii, NAYADA.

Фото In atenția Arhitecților și Designerilor: Vă invităm să participați la concursul deschis de Arhitectură Verde și ECO Constructii din Rusia!

Фото In atenția Arhitecților și Designerilor: Vă invităm să participați la concursul deschis de Arhitectură Verde și ECO Constructii din Rusia! Фото In atenția Arhitecților și Designerilor: Vă invităm să participați la concursul deschis de Arhitectură Verde și ECO Constructii din Rusia!







Vom fi deosebit de bucuroși să vedem printre lucrările concursului Arhitecți și Designeri din Republica Moldova și Romania!


Vă dorim succese!!!
наверх