Moldova
+373 (22) 240307
/ +373 (69) 317686

NAYADA va prezinta colectia noua la Salone Internazionale del Mobile 2015

16 / 03 / 2015

NAYADA va prezinta colectia noua la Salone Internazionale del Mobile 2015



Фото NAYADA va prezinta colectia noua la Salone Internazionale del Mobile 2015 Compania NAYADA participă la una din cele mai importante expoziții internaționale ale industriei mobilei și accesorii pentru interior Saloni Internationale del Mobile 2015, ediția 54 care se va desfășura la Milano (Italia) în perioada 14-19 aprilie 2015.

NAYADA se expune în SaloniUfficio – bienala internațională dedicată spațiilor de oficii. Conceptul Workplace 3.0 este dedicat designului și noilor tehnologii de proiectare și amenajare a spațiilor de lucru. Renumitul arhitect italian Michele de Lucchi este coordonatorul și autorul expoziției și a evenimentului.

Standul NAYADA va fi reprezentat de noile colecții de mobilă pentru birourile conducătorilor, realizate în cadrul proiectului «12 Arhitecți. Birouri». Ideea de bază a expunerii constă în a ilustra toată istoria dezvoltării Proiectului, deosebirea căruia constă în descrierea întregului lanț tehnologic de la idee la realizare.

Фото NAYADA va prezinta colectia noua la Salone Internazionale del Mobile 2015

Pentru prima data va fi prezentată noua colecție a arhitectului Italian Marco Piva cu un panel incorporat de genul «SMART-Office». Ultima colecție PIGRECO a lui Luca Scachetti a căpătat un șir de inovații esențiale, inclusiv apariția a două elemente noi în colecție. Biroul SPEECH va fi prezentat într-o versiune absolut de constructiv și finisaj. Produsele tradiționale ale companiei NAYADA – compartimentări și uși pentru oficii – deasemeni vor fi parte a expoziției.

«…Important este că rezultatul colaborării noastre cu Arhitecții își găsește Clientul său pe piață. Noi am pregătit într-adevăr multe inovații – sunt niște cabinete absolut noi cu diverse finisări îndrăznețe și neobișnuite. De exemplu, inovația lui Marco Piva este realizată cu folosirea tehnologiei metalului lichid, iar colecția PIGRECO a lui Luca Scachetti ne-a reușit s-o realizăm într-un material absolut inovațional – beton ușor. Noi vom prezenta nu doar stadiile de creație și realizare, sau mostre de produse finite, dar, în primul rând, rezultatul final – mobilierul, care deja se vinde!...» - comentează Dmitry Cherepkov, fondator și director al grupului NAYADA.

Фото NAYADA va prezinta colectia noua la Salone Internazionale del Mobile 2015

Standul companiei NAYADA la iSaloni 2013

Фото NAYADA va prezinta colectia noua la Salone Internazionale del Mobile 2015

Puteți face cunoștință cu proiectul «12 Arhitecți. Birouri» răsfoind catalogul chiar pe site-ul nostru.

Фото NAYADA va prezinta colectia noua la Salone Internazionale del Mobile 2015 Catalogul NAYADA «12 Arhitecți. Birouri»

 

Фото NAYADA va prezinta colectia noua la Salone Internazionale del Mobile 2015Download (9.38 Mb, PDF)
наверх